U kunt het onderstaande formulier digitaal invullen en daarna drukt u op de knop verzenden. Als wij uw aanmeldformulier hebben ontvangen ontvangt u van ons de factuur.

Het formulier wordt verzonden...

Er is een fout opgetreden en het formulier is niet verstuurd. Probeert

u het aub later nog eens of stuur de bovenstaande gegevens direct via het bovenstaande e-mailadres.

Hartelijk bedankt voor uw aanmelding,

u ontvangt binnenkort een factuur van ons!

Vriendschap komt van twee kanten

Als Vriend van de Geertruidskerk krijgt u per aanmelding een exclusief handbeschilderd miniatuur van de Geertruidskerk, vier maal per jaar een digitale nieuwsbrief in u mailbox en een uitnodiging voor de jaarlijkse vriendenmiddag.

*Er zijn twee mogelijkheden om het miniatuur kerkje in uw bezit te krijgen:

Iedere zaterdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur mag u na ontvangst van uw betaling het kerkje komen afhalen (ingang Kerkstraat) Let op! Dit is aan de achterzijde van de kerk. Of u kunt het laten verzenden tegen het geldende verzendtarief van € 6.95

Aanhef

Bijzondere bijdrage?