Beurzen en exposities

CONTACTGEGEVENS

MOGELIJKHEDEN

TARIEVEN

Uw beurs of expositie slaagt in de Geertruidskerk gegarandeerd.  Er hebben al heel veel kunst- en cultuurexposities plaatsgevonden. De hoge muren en de mooie houten tongewelven geven de opstelling extra sfeer. Dankzij de vele hoeken en ruimtes is er altijd sprake van een prettige intimiteit zonder het gevoel van grootsheid kwijt te raken dat deze kerk ademt.

De Geertruidskerk verzorgt uw wensen. Van kaartcontrole of badgeverstrekking tot publiekscatering en beveiliging. Van EHBO tot hostess. Kom rustig eens kijken wat er mogelijk is.

Wilt u uw plannen een keer doorspreken

of de kerk bezichtigen? U bent van harte welkom.

Bel: 0162 - 518473

Mail: secretariaat@geertruidskerk.info

Of kom op afspraak langs:

Elfhuizen 3, 4931 AX, Geertruidenberg