TV- en filmopnames, bedrijfsfeesten of productintroducties
in De Geertruidskerk te Geertruidenberg

OVER ONS

CONTACTGEGEVENS

MOGELIJKHEDEN

TARIEVEN

Als je denkt dat er weinig kan of mag in de Geertruidskerk, dan zult u verbaasd staan. Bijna ieder evenement is denkbaar. Een simpele YouTube-registratie of demofilmpje of een heuse Tv-opname voor een dramaserie? Een groot bedrijfsfeest? Een introductie van een nieuw product met hemelse eigenschappen? Een ZEN-bijeenkomst? Of toch dat jazzfestival? Kamperen in de kerk? Of misschien wel de nachtelijke wandeling voor de jeugd? Blues in de kerk? Of toch maar dat whisky- en rumfestival?

De Geertruidskerk verzorgt uw wensen. Van kaartcontrole of badgeverstrekking tot publiekscatering en beveiliging. Van EHBO tot hostess. Kom rustig eens kijken wat er mogelijk is.

Wilt u uw plannen een keer doorspreken of de kerk bezichtigen? U bent van harte welkom.

Bel: 0162 - 518473

Mail: secretariaat@geertruidskerk.info

Of kom op afspraak langs:

Elfhuizen 3, 4931 AX, Geertruidenberg