Stichting Behoud Geertruidskerk werd in 2017 opgericht. De stichting heeft ten doel het in goede staat brengen en houden van de Geertruidskerk te Geertruidenberg teneinde deze in het algemeen, plaatselijk, regionaal en nationaal belang, als cultureel erfgoed en historisch monument te doen voorbestaan.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit Marco Verbrugge (voorzitter), Gerard Leeuw (penningmeester) en Lilian Grootswagers (secretaris).

Medewerkers

De dagelijkse leiding is in handen van Paul Koedijk (beheerder). Hij wordt ondersteund door het bestuur en verschillende vrijwilligers.

Beloningsbeleid

Bestuursleden bekleden allen een onbezoldigde functie. Medewerkers krijgen een salaris toebedeeld. Vrijwilligers ontvangen een bescheiden vergoeding.

Klik hier voor ons beleidsplan!

Klik hier voor onze statuten!