Meld u aan als vriend van de Geertruidskerk. De Stichting Behoud Geertruidskerk is door de overheid aangemerkt als culturele ANBI. Uw bijdrage is daardoor, onder bepaalde voorwaarden, voor 125% fiscaal aftrekbaar.

Exclusief: Ontvang als dank een handbeschilderd

miniatuur van de Geertruidskerk!*

De Geertruidskerk - huis voor kunst,

cultuur en bezinning van Geertruidenberg en omgeving.

De Geertruidskerk is het oudste, en beslist het indrukwekkendste monument van de stad. De Stichting Behoud Geertruidskerk wil dit historische erfgoed weer een centrale plaats geven in de samenleving. Ze wil van de kerk een levend monument maken waar altijd iets te doen en te beleven is op het gebied van kunst, cultuur, historie en religie. Als samenbindende factor in de gemeenschap krijgt de Geertruidskerk zo nieuwe betekenis.

De kerk kan een oecumenisch, cultuurhistorisch, multicultureel en kunstzinnig centrum zijn voor alle geledingen uit de samenleving. Daarvoor heeft de Stichting Behoud Geertruidskerk ook de hulp nodig van al die geledingen uit de stad en de verre omgeving. Voelt u zich betrokken bij de Geertruidskerk, dan kunt u dit streven van de stichting ondersteunen. Hoe meer vrienden, hoe sterker wij staan Sluit u daarom aan en wordt Vriend van de Geertruidskerk met een jaarlijkse bijdrage vanaf minimaal € 25,00.

Vriendschap komt van twee kanten

Als Vriend van de Geertruidskerk krijgt u per aanmelding een exclusief handbeschilderd miniatuur van de Geertruidskerk, vier maal per jaar een digitale nieuwsbrief in u mailbox en een uitnodiging voor de jaarlijkse vriendenmiddag.

*Er zijn twee mogelijkheden om het miniatuur kerkje in uw bezit te krijgen:

Iedere zaterdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur mag u na ontvangst van uw betaling het kerkje komen afhalen (ingang Kerkstraat) Let op! Dit is aan de achterzijde van de kerk. Of u kunt het laten verzenden tegen het geldende verzendtarief van € 6.95

Aanmelden!

U draagt ons een warm hart toe en wil vriend van de Geertruidskerk worden, maar vult u het formulier liever digitaal in? Klik dan op de knop hieronder en het digitale formulier wordt geladen. Vul alle gevraagde gegevens in en druk op de knop Verzenden. U krijgt een melding te zien die aangeeft of het formulier goed verzonden is. Bij voorbaat onze dank!

DIGITAAL AANMELDFORMULIER

U draagt ons een warm hart toe en wil vriend van de Geertruidskerk worden, maar vult u het formulier liever handmatig in? Klik dan op de knop hieronder en download het gekoppelde

pdf-bestand. Vervolgens kunt u het aanmeldformulier printen, invullen en per post naar Stichting Behoud Geertruidskerk, Kerkstraat 1, 4931 AR te Geertruidenberg sturen. Bij voorbaat onze dank!

DOWNLOAD AANMELDFORMULIER